Okay
  Public Ticket #2897645
The categories page for the blogs has a bug and stacks each post on top of each other rather than displaying them down the page
Closed

Comments

  • Allan started the conversation

    Hello there,

    I would like assistance on my website. I requested support over a couple of weeks ago but still haven't heard back...Any help will be greatly appreciated.

    There is a problem with my categories tags display page . 

    The problem is that rather displaying each 'blog post' as a separate article continuing down the page (there should be around 6 blogs going down the page), the website only displays one blog post. 

    Whenever I hover my mouse over the post it seems to  show the remaining blogs (with a '+' sign), stacked on top of the original one (including the featured images for each blog). 

    Here is an example page where the blogs should be all displayed, but they are stacking (and unclickable) on top of each other:

    https://thebettingreviews.com/topics/reviews/passed-reviews/

    I would like the blogs to be displayed down the page rather than stacked on each other with an arrow. 

    Please let me know how I can do this. As currently, even the display is bugged out and doesn't show properly.

    Thank you. 

    Allan

  •  90
    djwd replied

    Hi there,

    apologies for the delay, been relocation had a few hectic weeks.

    There is definitely an issue with the Masonry script which handles the stacking of blog items. Have you tried disabling plugins as first trouble shooting? As I wasnt able to replicate the issue on as of now. 

    Thank you

    Regards
    djwd

  • Allan replied

    Hey there,

    I'm still having no luck. Would I be able to give you access to check out the problem?

    Thank you.

    Allan

  •  90
    djwd replied

    Hi there,

    that's fine but please be aware that I'll need to disable all plugins myself in order to troubleshoot 👍

    Also please remember to mark the post as private

    Regards
    djwd

  •   Allan replied privately
  •  90
    djwd replied

    Hi there, I disabled plugins and the blog page displays just fine. Please re-enable them one by one to find the one responsible for the issue, thank you.

    8729399498.png

    Regards
    djwd

  •   Allan replied privately